Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΛΩΣ ΤΑ...0-2 ΚΑΙ 1-2!

Πρόκειται γι' αυτήν την εκπληκτική αίσθηση δικαίωσης... Η εθνική των ανδρών έχασε από την... εύκολη Σενεγάλη κι αυτή των ελπίδων διέλυσε τη... δύσκολη Αγγλία.

Επιτέλους ρε γαμώτο, απομυθοποίηση και δικαίωση. Γιατί η εθνική των ανδρών ουδέποτε υπήρξε η ομάδα που νομίζαμε ότι υπήρξε, άσχετα αν είναι σαφώς καλύτερη απ' αυτό που νομίζουν οι περισσότεροι. Από την άλλη, η παραμελημένη εθνική ελπίδων (των πραγματικών ελπίδων) έβαλε τα γυαλιά σε όλους απόψε, κερδίζοντας 1-2 την Αγγλία και μάλιστα μέσα στο σπίτι της!

Δεν είδα κανένα από τα δύο ματς, το πρώτο δεν ήθελα κιόλας να το δω. Θα έχανα κανά δυωράκι απ' τη ζωή μου για να βλέπω αλλαγές στις αλλαγές, την απόλυτη αγωνιστική αναρχί(δ)ια και ατελείωτη βαρεμάρα. Ε, προτίμησα κι εγώ σαν καλό παιδί την ξάπλα.

Το ματς των νέων, όμως, ήθελα να το δω. Όμως, δεν μπορούσα. Γιατί κάποιοι κύριοι τής ΕΡΤ, δεν έσπευσαν να πάρουν τηλεοπτικά δικαιώματα και να μεταδώσουν τον αγώνα, λες κι ήταν μικρής σημασίας ή με άγνωστες χώρες ή με αγνώστους συλλόγους. Αλλά, πλέον είναι πιο σημαντικό να σπαταληθούν μερικά εκατομμύρια για την Eurovision, παρά μερικές χιλιάδες ευρώ για ένα ποδοσφαιρικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ντροπή κι αίσχους στους μεγάλους.
Μπράβο στους μικρούς και καλή συνέχεια!
Και τώρα καληνύχτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: