Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΑΝΤΗΛΑΚΙΑ...

Δε χρειάζεται πρόλογος γιατί δεν κάνουμε έκθεση. Απλά να πω ότι είναι μεγάλη ευχαρίστηση να βγάζουν μερικοί κομπλεξικοί καθηγητές τον σκασμό. Κι αν στο σχολείο τους τσούζει και μπορούν να τρέχουν τον κάθε... αντιδραστήρα (α ρε Φατσέααα) σε λυκειάρχεις και λοιπούς, για το μπλογκ απλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, η ελευθερία λόγου είναι δικαίωμα και η φίμωση των ιστολογίων (μπλογκ για όσους κατάγονται απ' το χωριό τού Βαϊμάκη) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑΑΑΑΑΑ!

Υ.Γ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ, ΚΥΡΙΟΙ, ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΝΤΑ. ΟΥΣΤ ΑΠΟ 'ΔΩ ΡΕΖΙΛΗΔΕΕΕΕΕΣ (με φωνή 4 το τελευταίο)...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάρολε ,
Να σκεφτείς ότι μπορεί υπάρχει και άλλη άποψη σε αυτά πού λές,
Και ίσως ΄'αλλος τρόπος πιό αποτελεσματικός για να τα εκφράσεις
Μη μασάς.
Και προπαντός μη δίνεις το δικαίωμα εσύ ο ίδιος να σε δείχνουν με το δάχτυλο όσοι δε συμπαθείς.
Σ΄'ενα χρόνο σα φοιτητής θα καταλάβεις ότι δεν άξιζε τον κόπο να ασχολείσαι τόσο με αυτούς.
Λούφα και παραλλαγή φίλε μέχρι το 2011
Μετά σε περιμένει εντελώς διαφορετικλη ζωή.
Προς το παρόν δώσε έμφαση στα μαθ'ηματα κατεύθυνσης.
Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να διαπρέψεις.
Καί πιό συχνές αναρτήσεις παρακαλώ.
Να ξέρεις ότι από πολλούς καθηγητές είσαι ιδιαίτερα συοπαθής σαν τύπος.
Μη μας το χαλάς.
Άντε μεγάλε και καλη πρόοδο

Karolos27 είπε...

Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Συμφωνώ με τα παραπάνω, αλλά ήθελα να το πω στον συγκεκριμένο. Από 'κει και πέρα, έχω ήδη αρχίσει να διαβάζω τα μαθήματα κατεύθυνσης πολύ περισσότερο απ' ό,τι στην αρχή, αλλά δε θέλω να το καταλάβουν ακόμα οι καθηγητές, γιατί θα με εξετάζουν συχνότερα και θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις. Εγώ θέλω να γράψω καλά εκεί όπου θα μετρήσει, γιατί θεωρώ ότι τα 20άρια και τα 19άρια δε θα έχουν καμία σημασία, εάν αποτύχεις στον "τελικό". Αν συμβεί το αντίθετο, είναι όλα καλά. Αν τα πάει κάποιος καλά παντού και πάντα, θεωρώ ότι είναι κάπως μονότονη η ζωούλα του και, επίσης, θεωρώ ότι θα 'χει απίστευτα πολύ άγχος στις Πανελλήνιες.

Δεν μπορώ να ξέρω τι άποψη έχει ο κάθε καθηγητής για μένα, πάντως εγώ συμπαθώ λίγους. Συμπαθώ αυτούς τους λίγους που είναι άνθρωποι και μιλάνε για 5 πράματα έξω απ' το σχολείο, που δεν είναι κολλημένοι στα βιβλία και που καταλαβαίνουν τους μαθητές. Ελπίζω να αυξηθούν αυτοί οι άνθρωποι στο Λ.Λ.Π., γιατί αξίζουν.

Όσον αφορά τις αναρτήσεις, δε γράφω τόσες πολλές γιατί βαρέθηκα να ασχολούμαι με την επικαιρότητα και στράφηκα προς τη διαχρονικότητα. Δε θεωρώ πλέον τίποτα σπουδαίο να σχολιάζω τα όσα γίνονται π.χ. με αστυνομικούς, μετανάστες, πολιτικούς, γιατί μια ζωή τα ίδια θα γίνονται. Όταν είναι τόσοι πολλοί απολίτιστοι, τα ίδια σκατά θα συμβαίνουν. Πάντως, μετά το τέλος του σχολείου έχει να πέσει πάρα πολύ γράψιμο. Τώρα απλά θέλω να γράφω λίγες φορές μέσα στη βδομάδα, αν και δεν υπάρχουν (κατ' εμέ) πολλές ενδιαφέρουσες ειδήσεις. Πάντως θα προσπαθήσω να γράφω συχνότερα.

Χαιρετώ.