Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΧΑΛ ΜΕ 6-1.

Αυτό κι αν είναι σκορ...Πέρσι οι φίλοι της Λίβερπουλ συνήθισαν στις τεσσάρες. Ρεάλ, Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Άρσεναλ το έμαθαν από πρώτο...πόδι. Φέτος, ήταν η σειρά της εξάρας. Με 6 γκολ φιλοδώρησε η αρμάδα του Ράφα Μπενίτεθ τη Χαλ Σίτυ στο Άνφιλντ, με τον Φερνάντο Τόρρες να βρίσκεται σε μεγάλα κέφια.

Ο Ισπανός φορ της Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον Στίβεν Τζέραρντ, αν δεν σκοράρει σε κάθε ματς δεν είναι καλά. Αυτά ειπώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Τόρρες, όμως, φρόντισε να τον διαβεβαιώσει ότι είναι μια χαρά...Σε λιγότερα από 50 αγωνιστικά λεπτά, ο Φερνάντο έκανε χατ-τρικ (προσωρινά, ισοφάρισε σε 1-1 ο Ζεοβάνι για τη Χαλ). Μετά το τρίτο γκολ του Τόρρες, ακολούθησε ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ γκολ του Τζέραρντ από μεγάλη απόσταση και πλάγια θέση, ώστε να έρθει ο Μπάμπελ να κάνει το 5-1 από κοντά. Το 6-1 πραγματοποιήθηκε με τεράστια δόση τύχης, κατά γενική ομολογία. Ο Ριέρα απλά κλώτσησε τη στρογγυλή θεά, αυτή βρήκε στο πίσω μέρος του ποδιού του Μπάμπελ και κατέληξε στα δίχτυα.

Αρκετά καλή η εμφάνιση των "κόκκινων", η ψυχολογία τους σίγουρα βελτιώθηκε. Η συνέχεια επί του γηπέδου, καθώς ως το τέλος του Οκτώβρη η Λίβερπουλ θα 'χει αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ.

1 σχόλιο:

angel10 είπε...

ΚΟΙΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΙΚΟ!!! ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ!! ΒΕΒΑΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΤΟΡΡΕΣ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΠΤ!! ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ: ΤΟΡΡΕΣ ΚΑΙ ΤΖΕΡΑΡΝΤ