Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

ΒΑΛΤΕ ΤΟ MICHAEL JACKSON'S THIS IS IT ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ V-MAX.

Είμαι βέβαιος πως συμφωνούν αμέτρητοι μαζί μου και γι' αυτό γράφω την ανάρτηση. Η ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον, την οποία έχει θέμα η προηγούμενη ανάρτηση, βγαίνει στις 28 Οκτωβρίου. Θα ήταν πολύ κρίμα να μην προβληθεί στις αίθουσες V-Max των Village Cinemas, ή ακόμα και σε 3D.

Οι τεράστιες αυτές αίθουσες προβάλλουν συχνά κάτι σκατοταινίες, τύπου Χάρι Πότερ κλπ. Προβάλλουν δημιουργήματα φαντασίας. Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν πέρα για πέρα αληθινός, ένας μύθος που "έφυγε" νωρίς αλλά δε θα ξεχαστεί ποτέ. Εφόσον προβάλλονται σαχλαμάρες σε αυτές τις μεγάλες οθόνες, θα το θεωρήσω απαράδεκτο να μην προβληθεί και εκεί το This is it.

Δε νομίζω εσείς οι αρμόδιοι των Village Cinemas να 'χετε κανά πρόβλημα με αυτό που ζητάω, ούτε πιστεύω πως είναι κάτι το αδύνατο να πραγματοποιηθεί. Μάλιστα, πιστεύω το ακριβώς αντίθετο. Το εισιτήριο στη V-Max είναι λίγο πιο ακριβό (παλιά ήταν 1 ευρώ πιο ακριβό, τώρα δεν ξέρω τις τιμές) από αυτό για τις κανονικές αίθουσες. Δε νομίζω να στεναχωρηθείτε αν πάρετε παραπάνω λεφτά. Αλλά, απ' την άλλη ανησυχώ γιατί γνωρίζω πως αρκετοί είστε εντελώς ζώα. Και το λέω γιατί έχω αρκετούς από εσάς ικανούς να προτείνετε η ταινία να προβληθεί ΜΟΝΟ στις αίθουσες V-Max ώστε να τρέξουμε όλοι κι όποιος προλάβει. Μην πείτε πως με διακατέχει κάποια προκατάληψη, το ξέρω από μόνος μου. Αλλά δεν φταίω εγώ γι' αυτό, εσείς οι ίδιοι φταίτε που ανεβάζετε τις τιμές των εισιτηρίων κάθε μέρα και τα κάνετε σκατά με τη διανομή των ταινιών και τις αίθουσες.

Για να επιστρέψω, όμως, στο θέμα της ανάρτησης αυτής...ΑΠΛΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΩΣΤΕ Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: