Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΠΙΑ...

Έχετε καταντήσει αηδία πια με τα τρένα. Επί μήνες έχετε κάνει τα Μ.Μ.Μ. μπουρδέλο. Τρένα έχουμε σε κάθε ανατολή και δύση του ηλίου, με τέτοια ταχύτητα λειτουργούν τα δρομολόγια. Πας στο σταθμό στις 7 και το πρώτο τρένο που αντικρίζεις έρχεται 8:30.

Καλά ρε μαλάκες, δεν μπορούσατε να φτιάξετε τις σιδηροδρομικές ράγες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004? 20 δισεκατομμύρια ευρώ πληρώσαμε και φτιάξαμε μαλακίες. Μέλημά μας ήταν να λειτουργούσε σωστά αυτή η περίφημη βλακώδης γραμμή, στην οποία κινούνταν οι αθλητές και όσοι σχετίζονταν με το χώρο για να μην καθυστερούν στην κίνηση. Και δίπλα όλοι εμείς οι υπόλοιποι σαν τους μαλάκες να τους βλέπουμε να περνούν με την άνεσή τους.

Και καλά, μπορεί το 2004 να μην μπορούσατε για κάποιο λόγο. Όμως δεν έχουμε 2005, ούτε 2006, ούτε 2007. Είμαστε δίπλα στον Οκτώβριο του 2009! Όλο το χειμώνα γινόταν χαμός με τα τρένα και τα λεωφορεία, κυρίως όμως με τα τρένα. Και τώρα κάνετε το εξής καταπληκτικό, τέλη Σεπτέμβρη κιόλας! Κλείνετε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ τμήμα της γραμμής για να πίνετε καφεδάκι. Μπράβο...Καφές με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έλα ρε φίλε, μπράβο! Εμένα τον καφέ τον συγχρηματοδοτούν οι φίλοι μου, δεν έχω φτάσει ακόμα σε τόσο υψηλό επίπεδο σε κάθε τομέα, ώστε να τον συγχρηματοδοτεί η Ε.Ε.

Είναι τυχαίο που κάνετε αυτό το πράμα μία εβδομάδα πριν τις εκλογές? "Υπουργείο μεταφορών και επικοινωνιών"...Μα το υπουργείο σε μια εβδομάδα θα αλλάξει εντελώς. Ο Γιώργος ο ποδηλάτης θα κερδίσει τις εκλογές (δεν τον υποστηρίζω βέβαια, όμως δε νομίζω να υπάρχει κανείς που να περιμένει άλλον νικητή την 4η Οκτωβρίου) και το Υπουργείο σας θα περάσει σ' άλλα χέρια. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Επειδή νυστάζω σταματώ εδώ, βαριέμαι κιόλας. Όμως να ξέρετε ότι μ' έχετε αηδιάσει και μ' έχετε νευριάσει πολύ. Καληνύχτα...
ΥΓ ΑΝΤΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ!

5 σχόλια:

angel10 είπε...

ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΤΟΥ Η.Σ.Α.Π. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΚΑΤΑ!!! ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΡΙΜΑΔΙ ΤΡΕΝΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΑΙ!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΑ!!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!! ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ!!!

angel10

Karolos27 είπε...

Μα είναι εκνευριστικό αυτό που κάνουν...Βάζουν λεωφορεία και νομίζουν ότι είναι το ίδιο. Ναι, είναι ίδια η κίνηση στις γραμμές του τρένου με αυτή στις λεωφόρους...Τι να πω...τόση βλακεία έχει μαζευτεί σ' αυτή τη χώρα, που απορώ αν έχει περισσέψει καθόλου σ' όλο το υπόλοιπο ηλιακό σύστημα.

angel10 είπε...

ΣΩΣΤΟΣ!!! ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!

Karolos27 είπε...

Η τελευταία φράση και μένα μ' άρεσε... :P

angel10 είπε...

ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!