Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Α ΡΕ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΩΛΟΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΣ...

Το 'χουμε μάθει ρε το παραμύθι. Λέτε ΟΛΟΙ ότι είστε οι καλύτεροι να κυβερνήσετε, λέτε ΟΛΟΙ ότι θα πάτε την Ελλάδα μπροστά, λέτε ΟΛΟΙ ότι θα κάνετε αλλαγές, λέτε ΟΛΟΙ ότι θα κάνετε το καλύτερο δυνατό. Η άποψή μου --> Λέτε ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ!

Το παρακάτω βίντεο είναι δημοσιευμένο από το ΠΑΣΟΚ (ε από ποιον άλλον...) και παρουσιάζει τα 5 ψέματα που είπε ο Καραμανλής στο debate? Σωπάτε ρε μάγκες...πώς έγινε αυτό...πολιτικός να λέει ψέματα? Απαπα...Πρώτη φορά το ακούω!

Γιατί, δηλαδή, οι υπόλοιποι δεν είπαν ψέματα? Νομίζετε εσείς του ΠΑΣΟΚ ότι έχοντας πρωθπουργό κάποιον που δεν ξέρει να κάνει ποδήλατο θα τα πάτε καλύτερα? Τα παπάρια μας θα πάρετε και το ξέρετε. Απλά έχετε επιλέξει, όπως χρόνια τώρα. την (αποδοτική βέβαια) τακτική του ψέματος. Από τον παππού του Γιωργάκη, στον "θα, θα, θα, θα, θα..." μπαμπάκα του Γιωργάκη και εν τέλει, στον ίδιο τον ποδηλάτη.

Από την άλλη...Από τον θείο Καραμανλή, στον ανιψιό Καραμανλή και γιατί όχι και στον γιο του ανιψιού Καραμανλή? Μια ζωή τα ίδια σκατά θα είστε, τις ίδιες μαλακίες θα λέτε και θα κάνετε. Μην ξεχάσω και τον νεκροθάφτη, τον απέθαντο Μητσοτάκη. Αυτός ίσως στον Τιτανικό να είχε κλείσει τα 25 του...Τον είδαν τα σκυλόψαρα στον Ωκεανό και κρύφτηκαν. Και οι λευκοί καρχαρίες. Γι' αυτό αποτελεί προστατευόμενο είδος, επειδή κινδύνεψε σοβαρά με εξαφάνιση...Ε ρε τρομάρα που θα πήραν τα σαγόνια τους...

Για να μην πολυλογώ ως συνήθως, ορίστε και το βίντεο...Ακολουθεί το σχόλιό μου...


Άντε ρε που θ' ασχοληθούμε με τ' αρχίδια τους πολιτικούς την Κυριακή...Έχει Τσέλσι-Λίβερπουλ, ποιος τις γαμάει τις εκλογές...YOU "LL NEVER WALK ALONE...

1 σχόλιο:

angel10 είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ!!! ΔΕΝ ΒΛΕΠΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ!!! ΗΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑ 95% ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΒΕΒΑΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!

ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!